Sexuálne Hračky

Erotické Elektrickým Prúdom Bradavky Svorky Vibrátor Stimulátor Klitorisu Veľké Klipy bdsm Otroctva Tovaru pre Dospelých, Sexuálne Hračky pre Ženy

Na sklade

Špeciálna Cena €11.75

Pravidelné cenu: €16.79

Farby
sku:
  • p4757
Popis

Popis Produktu

Produkt Úvod

Ak jednoduché štipku budí vás, predstavte si, ako to cíti, keď si poslať elektrickej energie a vibrácií na vaše bradavky.Že to, čo tento Vibračný Elektro Bradavky Svorky Set je určený pre!Tento inovatívny sex prístroj vám poskytne ideálny zvierať, že taveniny váš stres preč.

Naše Vibračné Elektro Bradavky Svorky Set obsahuje všetko, čo potrebujete v-nuž, sada bradavky svorky!Pre jedného, tento nástroj poskytuje erotické zvierať, že nie je príliš bolestivé.To len udržuje pocit a stimulácia, ako to zvyšuje vaše potešenie.

Po druhé, svorky poskytuje pohodlné nosenie.Každý spona má na jar medzi ramenami klip na zabezpečenie sa pohodlne vojde do vášho bradavky.

Napokon, naše Ružové Vibračné Bradavky Svorky Nastaviť, nie je určené len pre vaše nip.Môžete použiť aj tento kit pre svoju lásku, bud.Možno by ste boli prekvapení tým, ako by sa cítili, keď ste chytil jeden z svorky na vaše najcitlivejšie mieste!

Tento krásny set obsahuje zabudovaný motor v každej svorke.Tento stroj je zodpovedný za odosielanie zimnica až chrbte, ako sa šíri, mierne buzz na vaše intímne oblasti.Nie len to bude aktuálne, aby vaše nubbins a klitoris erekcii, ale bude tiež tie časti, vysoko citlivý na dotyk.

Funkcie:

1. Bezpečné ABS materiál, non-jedovatý pre intímne použitie

2. 7 funkcií výkonných vibračných

3. 3 intenzity elektrickej stimulácie

4. nízka hlučnosť

5. Denne nepremokavé

6. Batérie: 2 AAA (nie sú súčasťou)

Upozornenie: elektro šok funkcia funguje iba vtedy, keď ste svorky oboch stranách na bradavky a zapnite vibrácie funkcie!

Diskrétne balenie ochrany osobných údajov bez maloobchod display box.

Erotické Elektrickým Prúdom Bradavky Vibrátor Svorky Stimulátor Klitorisu Predohra Klipy Vibrátory pre Ženy Hračky pre Dospelých Sex Shop Dildo Žena Masturbator SM Hry pre Dospelých Stimulácia Vagíny Šokovej Terapie Masér

Značky: dvojitý konektor vibrátor, muž hračky, lqs hračky, fialový vibrátor au plug, dospelých dámske vibrátor, bi sexuálne šperky, mens nohavičky sex bi, bdz hračky, hračky sexoshop, pásy veľké

Špecifikácia výrobku

Materiál ABS
Názov Značky Sladké zbrane
Farba Ružová
Pôvod Kontinentálna Čína
Funkcia Bradavky Svorky
Číslo Modelu BI-014648
Komoditné Certifikácie Kvality ce
Veľkosť As Description
Balenie Diskrétne
Nemravný Obrázok No
USP elektrickým prúdom
So Sexuálnym Podtextom No
Druh guľka
Vlastnosti Sexuálne hračky pre ženy

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Vyžadované polia sú označené * *

1 2 3 4 5

Podobné Produkty